Безмълвен и с наведена глава  д-р Иван Димитров влезе в

...
Безмълвен и с наведена глава  д-р Иван Димитров влезе в
Коментари Харесай

Майката на Плъха срещу Доктора: Остави три сирачета!

Безмълвен и с наведена глава  д-р Иван Димитров влезе в залата на пловдивския Окръжен съд. Лекарят,  обвинен в ликвидиране при превишаване на рамките на неизбежна защита и нелегално владение на оръжие и муниции, година след нещастието за първи път застана пред съда на разпоредителното съвещание.  Майката и бащата на Джевизов чакаха още през днешния ден да се даде ход на делото. Това обаче не се случи, защото дамата, с която Плъха е живял, не се появи, разкри детайлности Trafficnews.

``
реклама

Наложи се магистратите да прекратят съвещанието и да го насрочат за нова дата. Това възмути роднините на Георги. Според тях делото ще се проточи с месеци, защото никой не знае къде е снаха им. Ще се отнася до децата на Плъха, те се отглеждат от родителите му.

Златка и Димитър се конституираха като частни обвинители и цивилен ищци. То желаеха обезщетение в размер на 300 хиляди лв. общо за двамата.

„ Той ми взе душата. Синът ми взе, три деца сираци остави. Жена му е няма, в този момент не е при мен. Не знаем къде е, даже за децата не се интересува ”, съобщи Златка след съвещанието.

Междувременно стана ясно, че по време на убийството Плъха е бил под въздействието на наркотични субстанции.

„ Преди да влезе да краде от вкъщи на доктора, дамата на Джевизов е намерила дрога, с която той се е надрусал ”, съобщи прокурорът по делото – Георги Пенев.

Близките на Плъха се представляваха от юрист Красимир Елдъров.

„ Ще се съобразим с настояването на прокуратурата, по отношение на наказването. Като частен иск сме претендирали за 150 хиляди лв. за всеки правоприемник ”, съобщи Елдъров.

На 13 май делото още веднъж ще бъде рестартирано. До тогава дамата на Плъха би трябвало да бъде открита и да й бъде връчена призовката.

Надежда се намира отвън рамките на страната. По думите на брата на Плъха, същата е в Белгия и проституира.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР